tisdag 28 januari 2014

Cape town nummer två !

Nu har vi befunnit oss i Kapstaden exakt en vecka. Vinden har varit helt okej och om man slår ut det har vi nästan fått segla varje dag.

Har nu fått segla Sunset 2 gånger. Locals som Emil säger att det inte var som det brukar vara men eftersom att jag inte har jättemycket att jämföra med så vet jag inte vad som väntar. Personligen tyckte jag det var både kul och en upplevelse att äntligen få komma ut i Atlanten och segla. Från och med imorgon ser det ut att bli vind varje dag och större swell än vad vi haft den gångna veckan, upp emot 3 meter :) Så vi hoppas vi kan få några bra sessions i havet.

Freestylen går väldigt bra för tillfället och började igår träna på shove-it spock efter att ha seglat bakom Steven som drog av en av de fetaste jag någonsin sett ! Helt otroligt vilken höjd han har på allt han gör, imponerande. Kändes bra för att vara första dagen jag testat tricket och kom en bra bit på vägen, så hoppas kunna landa en eller två innan vi ska åka hem.

Vi har nu även börjat filma lite, var lite sena på det igår för träningen gick så bra. Men vi ska vara lite mer seriösa med det nu framöver.

Här är 2 screenshots från igår.

2


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar