söndag 19 september 2010

Dalen

Jag och Emil kollade helgens prognos och såg att Dalen i Båstad skulle gå av ! När jag slutat skolan i fredags begav vi oss till Båstad. När vi kom fram regnade det som tusan så vi fick sitta i bilen i 3 timmar tills regnet slutade och vinden kunde komma igenom. Vi körde på ett ställe som heter mellanvägen inne i Laholmsbukten nära Malen. Jag körde perfekt 3.9 och Emil körde 4.5. Var riktigt coolt o köra i solnedgången faktiskt ! När vi riggat ner ringde Henke Olandersson och erbjöd oss att bo hos honom över natten. Väldigt generöst av honom.

I Lördags när vi vaknade åt vi en snabb frukost sedan begav vi oss till Dalen. När vi kom fram var de redan mycket folk som riggade. Alla riggade sina minsta grejer för de blåste som satan ! Jag riggade 3.9an igen för det är mitt minsta och Emil 4.0. Hade nog behövt ett 3.3 denna dag för kunde bara köra knappt en timme sedan var jag helt utpumpad. Var nog närmare 20 m/s + i byarna och masthöga vågor på sina ställen. Så jag gick upp och riggade ner och filmade Emil lite istället.

Idag åkte jag med Mattias till ivösjön och när vi kom dit så blåste det riktigt bra så jag riggade 4.5an men när vi kom ut så la det sig lite. Men det sprack upp och blev soligt efter en stund och då kom vinden tillbaka igen som tur var. Börjar få bra koll på flakan nu och de känns väldigt bra !  Hade en riktigt bra session i kanske 1.5 timme med bra drag i 4.5an.

Nu ser vi fram emot sista freestyletävlingen i SVF nästa helg. Kan bli väldigt intressant om placeringar nu :)
Sedan helgen efter det ska jag åka med familjen till SYLT i Tyskland för att kolla på PWA !

Ha de bra !!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar